How Much You Need To Expect You'll Pay For A Good Посещение в КитайВластта е притегателна за мошениците, за алчните, за безскрупулните, за тези които искат да живеят от труда на другите и да богатеят за ваша сметка. Те казват, че ще ви гарантират законността, но законните са всъщност решетките на вашата свобода. И дори, до властта да се добере човек с чисти помисли и намерения, то той скоро ще бъде смазан, сдъвкан и изплют от системата, или ще стане част от тази система без да може да я промени, защото самото право да ви управляват нарушава вашата свобода. Не вярвайте на този който ви казва, че иска да ви управлява, за да защитава вашата Свобода – това е невъзможно.

Гърците отказват да работят за жълти стотинки и са решили да попречат на всеки който е съгласен да работи за без пари, единствено в името на финансовата стабилност, да упражнява своя труд. Ние всички знаем как доскоро същият този гръцки народ, човек по човек се редеше пред клоновете на германски и френски банки, да си купува подводници, танкове, самолети и други насъщни потребителски стоки, а сега когато дойде време да ги плаща роптае, че

Няма да спра и усилията си в търсенето на извънземен разум, сравним и превъзхождащ моя собствен. За целта в Президентството ще бъде оборудван стратегически пункт, в който ще работят най-видните български шамбалалайци, като маг Алена, Еленко Ангелов, маг Сибила, маг Селена, маг Боян и всички други магове, екстрасенси, баячки, врачки, гледачки, контактьори с отвъдното и с извънземните, които и сега контактуват успешно със сили непонятни и свръхинтелигентни.

– Жаждата за пари у всеки един гражданин на Република България е това, което трябва да ни обединява като нация. Всички трябва да мислим за пари, не за взаимопомощ, за пари – не за справедливост, за пари – не за напредък.

Българите, постъпили в редиците на армията след промените, са постъпили водени от бедност, а не от идеали. Те имат да изплащат кредити и в името на тези кредити, в името на оцеляването на собственото си семейство, отиват да “демократизират”, а ако се наложи и да избиват талибаните в Афганистан. Тука няма вътрешна убеденост в правотата на действията на войника, няма вяра в кауза, няма непоколебимост на духа, характерна за истинския войник. Как мислите, дали войните сражавали се за вашето освобождение от турско робство, са воювали водени от идеята да спечелят пари от освободителната си мисия? Разликата е огромна.

Хаос! Докато парите умираха, докато Капиталът се гърчеше, невежите спореха помежду си за начина, по който те трябва да се използват и разпределят. О, слепци, спорещи около ковчега на мъртвеца, за това как да го възкресят! Колцина от вас изгубиха живота си без да разберат, че това, за което се борят, вече е мъртво? Но това може би бе неизбежно! Кризата настъпи в момента, когато се осъществи първият етап на глобализацията, тогава когато пред Капитала паднаха всичките прегради и той се местеше светкавично от място на място, опитвайки се да избегне смъртта, следваща го по петите. Мнозина смятаха, че тези движения в географското пространство са полезни, че водят до запазване и растеж на Капитала, и това действително изглеждаше така, но всъщност това движение бе бяг.

Изповядвайки пред него обзелото я чувство на безпомощност пред мащабността на възложената и задача, и молейки се за чудо, което да и помогне да се справи, тя предизвика у отеца върховно състрадание. Той простря разтворената си десница над главата на Миролюба и се помоли на Бога да строи чудо и да подкрепи това крехко свое създание в богоугодната му мисия в защита на Банките и свободата на лихвите.

Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе.

Официалното откриване на дейността по санирането ще бъде утре сутринта в осем часа, като премиерът ще разбие бутилка шампанско в работната каска на президента и ще пререже лентата, с която ще са вързани двете му ръце, които се очаква да свършат цялата работа по санирането. Но ето и прочувственото слово-апел към българския народ, с което президентът ни приканва да последваме примера му и да вземем енергийната си независимост в свои ръце:

„Парите, спестени от БДЖ, ще отидат в подкрепа за новата информационна политика на правителството“ – едно интервю със вицепремиера Симеон Дянков

Защо те не намалят печалбите си, за да бъдат конкурентоспособни. Тук трябва да уточня какво е печалба. Печалба е това, което ви остава на разположение като парична сума, която можете да ползвате така, както намерите за добре, това е напълно свободен паричен ресурс. Вие като работник не притежавате такъв ресурс. Заплатата, която получавате в името на конкурентоспособността си, отива изцяло за покриване на насъщните ви нужди, че дори и не достига, и не остава и петаче за лични удоволствия или спестяване. В този смисъл вие не печелите от труда си – цялата печалба от вашия труд отива за вашия работодател, защото той е единственият, който успява да използва една част от придобитите финансови средства напълно свободно, изцяло по своя воля и за задоволяване на личните си прищевки.

Тези лица критикуват постоянно нашите действия, манипулират обществото и се опитват по недемократичен начин да въздействат върху политиката на нашето демократично избрано правителство. Смятам, че тази практика трябва да бъде преустановена, но затова от наша страна са необходими редица действия, едно от които е по-масираното ни присъствие в тези социално-информационни среди. Казано по-просто, ние ще се борим да вдигнем нашия рейтинг в социалните мрежи, съответно сред обществото, което ги ползва.

Те все още робуваха на представата, че парите се печелят чрез производството more info на стоки и услуги за потребление, докато всъщност печалбата бе възможна единствено и само, ако хората упражняваха труд и ако за това им се плащаше по-малко, отколкото бе действителната му стойност. Парите бяха въплъщение на ограбването на труда, а капиталистите не осъзнаваха, че когато изхвърлят тези, които ограбваха, няма да има кого да грабят.

– Какви са тези социални функции?! Вие да не сте комунистка? Аз ще проверя, от кой вестник бяхте? Добре, по-късно ще се разберем. Забравете социалните функции на държавата – те са в миналото. Нашата цел е да предоставим по-добри условия на бизнеса за трупане на печалби, което означава по-малки законови ограничения за тези, които ни сътрудничат, и разбира се, по-малка конкуренция от страна на държавата в сфери, където би могло да се правят печалби. Такива сфери са например образованието, железопътният транспорт, общественият транспорт, здравеопазването, комуналните услуги – ток, вода, топлофикация и т.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *